Artikel i expressen: är det bara brottslingar som blir inlåsta? | Thord Eriksson
350
post-template-default,single,single-post,postid-350,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Artikel i expressen: är det bara brottslingar som blir inlåsta?

Reportage i Expressen: jag har gått igenom samtliga förvarsbeslut som gränspolisen har fattat avseende afghanska medborgare från mitten av 2016 till december 2020. Jag ville ta reda på hur vanligt det är att de blir inlåsta för att de begår brott. Slutsatsen? Inte vanligt alls.

Ali Akberi, i förvaret i Flen när 8-åriga Siri och hennes familj besöker honom för att ta farväl inför en eventuell deportation till Kabul.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.