Artikel, DN kultur | Thord Eriksson
367
post-template-default,single,single-post,postid-367,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Artikel, DN kultur

Carsten Jensen skrev om den danska flyktingpolitiska likgiltigheten för människor i nöd och konstaterade att Sverige tog ett mycket större ansvar 2015. Jag skrev en replik om att påståendet om 2015 förvisso är korrekt – och något som ständigt hålls fram som motivering till att Sverige senare har stramat åt flyktingpolitiken. Den dystra sanningen är nog att den svenska likgiltighet inte är mindre än den danska.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.